Wat wij bieden

Reclame Uitingen

Services

Indoor

Alles wat u nodig heeft om het interieur van uw onderneming op een professionele en aantrekkelijke manier te kleden

Drukwerk

Wij bieden een breed scala aan drukdiensten en -producten tegen concurrerende prijzen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk en zich geen zorgen hoeft te maken over de logistiek die komt kijken bij het drukken op kleine en grote schaal.

Outdoor

Van lichtreclame op uw gevel tot vlaggen in uw vlaggenhouders, wij bieden veel opties om uw onderneming op een mooie en professionele manier te kleden voor een perfecte eerste indruk.

Hulp bij

Drukwerk &
Reclameuitingen

We Do

Een van de grootste voordelen van drukwerk is dat studies hebben aangetoond dat drukwerk een diepere voetafdruk op het geheugen van een persoon achterlaat dan digitale media uitingen. Mensen kunnen zich gemakkelijker drukwerk herinneren die ze binnen een week hebben gezien, dan dezelfde inhoud op een digitaal scherm. Zelfs iets als brievenbuspost, dat misschien alleen maar even wordt bekeken voordat het wordt weggegooid, roept meer herinneringen op dan digitale advertenties. Met een tastbaar voorwerp waarmee interactie mogelijk is, wordt media beter in de hersenen van mensen opgeslagen.

  • De visuele impact is groot.
  • Een effectieve en meer gerichte methode van marketing.
  • De voordelen van het tastbare
Contact
image_not_found

Voordat je begint

Outdoor drukwerk

Quote

Gevelreclame creëert een positief merkimago, trekt nieuwe klanten aan en verhoogt de verkoop.

Contact

Alles voor

Indoor reclame

We Do

Met meer dan de helft van de tijd die de consument buitenshuis doorbrengt, biedt indoor reclame u de mogelijkheid om in contact te komen met mensen op hun weg naar een aankoop. Verbonden mobiele apparaten zorgen voor een onmiddellijke interactie; consumenten kunnen onderzoek doen, coupons downloaden en zelfs aankopen doen.

  • U kunt creatief zijn met binnenreclame
  • U kunt nauwkeurig zijn met uw binnenreclame
  • Je hebt een vast publiek met binnenreclame
Contact
Dutch Print Company